A közmédia szerint Gyurcsány most éppen Istent támadja

A közmédia szerint Gyurcsány most éppen Istent támadja

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, frakcióvezetõ reagál Orbán Viktor miniszterelnök napirend elõtti felszólalására az Országgyûlés plenáris ülésén 2018. szeptember 17-én (MTI Fotó: Kovács Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az „Ezúttal Istent vette célba Gyurcsány” című írásban azt vetik a Demokratikus Koalíció alapítója szemére, hogy 2004-ben a nemzetbe, 2006-ban az őszödi beszéddel pedig a politikusokba és a szabadságba vetett hitet vette el az emberektől, most pedig az Istenbe vetett hittől akarja megfosztani az országot – vette észre a 444.hu.

A cikk Rétvári Bence Facebook-bejegyzésére hivatkozik, amelyben a politikus egy 2013-ban készült videóra hivatkozva építi fel vádját: a DK hatalomra kerülése esetén megvonná a támogatásokat az egyházaktól, miután felmondaná a Vatikánnal kötött szerződést.

A hír pedig a következő mondattal zárul: „Gyurcsány Ferenc a nemzetbe, a politikusokba és a szabadságba vetett hit után Istent vette célba. Folytatódik a bukott miniszterelnök magyar emberek elleni hadjárata a teljes ellenzéki paletta támogatásával.”