Alighogy hazaért Texasból, kormányülést hívott össze Orbán Viktor

Alighogy hazaért Texasból, kormányülést hívott össze Orbán Viktor

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (k) kormányülésen vesz részt, mellette Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója (b) és Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (b3) a Karmelita kolostorban 2022. augusztus 5-én. A dallasi CPAC-konferenciáról hazatérve kormányülést hívott össze Orbán Viktor, ahol a kormányfő és a miniszterek az orosz-ukrán háború legújabb történéseit és az európai energiaválság várható fejleményeit tekintették át. (MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A dallasi CPAC-konferenciáról hazatérve kormányülést hívott össze Orbán Viktor miniszterelnök – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár.

A pénteki tanácskozáson a miniszterek az orosz-ukrán háború legújabb történéseit és az európai energiaválság várható fejleményeit tekintették át.

A szűkszavú tájékoztatásból nem derül ki, született-e döntés valamelyik fontos ügyben.

Orbán Viktor a héten az Egyesült Államokban tartózkodott, ahol az amerikai jobboldali konferencia, a CPAC egyik szónoka volt, a dallasi beszédről ITT írtunk bővebben.