Angol nyelvű honlappal erősített Orbán Viktor, ahonnan kiderül, ő „a disznóvágás mestere”

Angol nyelvű honlappal erősített Orbán Viktor, ahonnan kiderül, ő „a disznóvágás mestere”

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök a magyarországi szabad pálinkafőzés 10. évfordulóján szervezett ünnepségen a Zala megyei Becsehelyen 2020. szeptember 27-én (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Megújult Orbán Viktor miniszterelnök nemzetközi, angol nyelvű honlapja – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője hétfőn.

www.primeminister.hu-n és az orbanviktor.hu-n elérhető weboldal új, modern formában mutatja be Orbán Viktor életútját, személyes és politikai hitvallását, a kormányzás eredményeit – mondta a sajtófőnök. Hozzátette: az új portálon elérhetőek angolul a legfrissebb miniszterelnöki beszédek, írások, és a nagy nemzetközi érdeklődésre tekintettel számos új tartalmi elemmel, érdekességgel is bővült az internetes felület.

Aki az oldal böngészésére adja a fejét, többek közt azt láthatja, a miniszterelnök nagy hangsúlyt fektet magánélete bemutatására is. Itt vidéki gyökereit, az intellektuális kíváncsiságát, a családja fontosságát, a sport iránti szenvedélyét, illetve vallásosságát hangsúlyozza. Vannak úgynevezett „fun fact”-ek, vagyis érdekességek is a kormányfővel kapcsolatban. Ezek egyike, hogy a kormányfő „a disznóvágás mestere”, szereti a Led Zeppelin együttest, a kedvenc dala pedig az Eagles-től a Hotel California, hat évesen egyszer rágyújtott egy cigarettára, de olyan rosszul érezte magát tőle, hogy soha többé nem dohányzott azóta, vagy hogy a kedvenc étele a töltött káposzta, kedvenc itala pedig a magyar pálinka, szereti a német autókat, de volt már Trabantja is, és hogy nem alszik többet, mint 4 óra. Sőt: a futballal kapcsolatos híreket állítólag minden nyelven megérti, még kínaiul és japánul is.