Az Év Embere 2020-díj: Hodász András az SZFE diákjaira szavaz

Az Év Embere 2020-díj: Hodász András az SZFE diákjaira szavaz

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Pénteken indítottuk útjára a Magyar Hang Az Év Embere-díjat, amely nem példa nélküli a sajtó globális történelmében. 2020-ban a szerkesztőségünk tagjai által jelölt öt finalista közül a Magyar Hang olvasói választhatják ki a 2020-as év emberét. Az első helyezett az elismerés mellett szimbolikus százezer forint sorsáról dönthet, mellyel egy általa megjelölt karitatív célt támogathat majd.

A 2020-as Magyar Hang Az Év Embere-díj jelöltjei: Hodász András katolikus pap, Iványi Gábor metodista lelkész, L. Ritók Nóra, az Igazgyöngy Alapfokú Művészet Iskola igazgatója, Máté-Horváth Nóra aneszteziológus, valamint kollektívan az SZFE diákjai.

Az egyik jelölt, Hodász András katolikus plébános Instagram story-ban kommentálta a jelölést. Hodász atya azt írta, „már maga a jelölés is hihetetlen megtisztelő, köszönöm Magyar Hang”. A katolikus pap azt is jelezte, nem magára fog szavazni, hanem a kollektív jelölést kapott SZFE diákjaira.

A díj jelöltjeit ezen a linken ismerheti meg jobban, és itt tud online szavazni: