A kutyapárt várja az ellenzéki pártvezetők álláspontját a nemváltó sorosista óvodásokról

A kutyapárt várja az ellenzéki pártvezetők álláspontját a nemváltó sorosista óvodásokról

Fotó: a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Arra buzdít mindenkit a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP), hogy szavazzon érvénytelenül az áprilisi „családvédelmi” népszavazáson, a kezdeményezéshez csatlakozott Donáth Anna és a Momentum is. A párt Facebook-bejegyzésében azt írta, 2016-ban egyedül állt ki a „brüsszelező migránsozó népszavazáskor” az érvénytelen szavazatok mellett. Végül hét százaléknyian így is voksoltak, a szavazás pedig végül érvénytelen lett.

Az MKKP szerint ha valaki a nemet és az igent is beikszeli, akkor nem járul hozzá az érvényességhez, és ez a legbiztosabb módszer arra, hogy ne lehessen csalni a szavazólappal. Viszont így véleményt is nyilváníthat az, aki elmegy a népszavazásra-választásra.

– Idén is arra buzdítunk mindenkit, hogy a hülye kérdésekre hülye válaszokat adjon – teszik hozzá.

A párt úgy számol, most nagyobb lesz a részvétel, így jóval nagyobb számban szükségesek az érvénytelen szavazatok is. Donáth Anna és a Momentum már csatlakoztak az érvénytelenül szavazók táborához, viszont az MKKP szerint az ellenzéki pártok többsége még adós a válasszal. Arra kérik Márki-Zay Pétert és a pártvezetőket, mondjanak végre valamit a kérdésben, két hónappal a népszavazás előtt.