Az operatív törzsnél megcsodált rendőrnyelvből csinál viccet Gál Kristóf és Kenderesi Tamás úszó – Videóval

Az operatív törzsnél megcsodált rendőrnyelvből csinál viccet Gál Kristóf és Kenderesi Tamás úszó – Videóval

Müller Cecília országos tiszti főorvos és Gál Kristóf rendőr alezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője megöleli egymást, balról Kiss Róbert rendőr alezredes, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa az operatív törzs utolsó alkalommal megtartott online sajtótájékoztatója után 2020. június 17-én (Fotó: TI/Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Váratlanul önirónikus videóval jelentkezett a rendőrség. A Facebook-oldalukra feltöltött tájékoztatóval a nyári fürdőzés veszélyeire igyekeznek felhívni a figyelmet. A kisfilm főszereplői Gál Kristóf alezredes, az Országos Rendőr-főkapitányságnak (ORFK) az operatív törzs sajtótájékoztatóiról ismert szóvivője, illetve Kenderesi Tamás olimpiai bronzérmes úszó.

Nyakunkon az első igazi nyári hétvége! Ha te is tervezel egy vízparti kiruccanást, akkor fogadd meg Gál Kristóf és Kenderesi Tamás tanácsait! Ki-ki a maga szavaival, rendőrnyelven és úszónyelven mondja el, hogy mire vigyázz, és mit ne tegyél fürdés közben – írták a bejegyzésben. És hogy mi történik, amikor a rendőrnyelv találkozik az úszónyelvvel? Alább kiderül:

https://www.facebook.com/PoliceHungaryOfficial/videos/584856869133022/