Baleset miatt nem járt egy szakaszon az 56A villamos

Baleset miatt nem járt egy szakaszon az 56A villamos

Rendőrautó (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Baleset miatt nem közlekedik az 56A villamos a Széll Kálmán tér és a Móricz Zsigmond körtér között, a kimaradt szakaszon a pótlóbusszal lehet utazni, amelyek csak Móricz Zsigmond körtérig közlekednek – tájékoztatott a BKK szombat délelőtt a honlapján.

Az esetről az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) a honlapján azt írta, személyautó ütközött össze egy menetrend szerint közlekedő villamossal az I. kerületi Krisztina körúton, a Krisztina tér közelében.

A helyszínen a fővárosi hivatásos tűzoltók dolgoznak, a forgalom irányítás mellett halad – olvasható a közleményben.

Frissítés:

Megszűnt a forgalmi akadály a Krisztina körúton az Alagút utcánál, így újra a teljes vonalán közlekedik az 56A villamos – közölte a BKK a honlapján szombat délben.

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.