Bejelentette a CÖF-CÖKA: hírportált indítanak „azoknak, akik az igazságot kívánják olvasni”

Bejelentette a CÖF-CÖKA: hírportált indítanak „azoknak, akik az igazságot kívánják olvasni”

Csizmadia László, a a Civil Összefogás Fórum (CÖF) elnöke a CÖF-CÖKA budapesti sajtótájékoztatóján 2021. január 25-én (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hittel és elszántsággal vállaljuk mindazt, amit a közjóért tennünk kell. Szándékaink egyenesek, ezért azokat nem titkoljuk. A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) által létrehozott hírportálunk és a mellette működtetett facebook oldalunka zsidó-keresztény civilizáció hagyományain állva, a tízparancsolat intelmeire figyelemmel szeretné tájékoztatni kedves követőit – jelentette be Csizmadia László, a Fidesz-közeli CÖKA elnöke az új, 2022 Plusz nevű hírportál indulását.

Az oldal főszerkesztője az impresszum szerint ifjabb Tóth György, míg Facebook-oldalukon így definiálják magukat: „Az őszinteség hírportálja. Egy hírportál azoknak, akik az igazságot kívánják olvasni. A civilek hangját. Igényesen.” A hírportál egyébként támogatói között az állami Szerencsejáték Zrt.-t említi, akik a CÖF-öt már korábban is milliókkal támogatták.

Csizmadia szavai szerint „feladatunknak tekintjük, hogy az ellenzéki oldalon jelentkező mohó hataloméhséget a megfelelő mederbe tereljük, tükröt állítva vezető politikusaik elé”. – Reményeink szerint teret adhatunk azoknak a fiataloknak, akik elől szélsőséges nézeteket valló pártalapítók foglalták el a politika színpadát, erőszakkal elzárva előlük a közéleti tevékenység lehetőségeit. Nemzeti, hagyományos elveinket követve, kiállunk Magyarország önállósága és polgárainak önazonossága mellett. A népfelség elvének érvényesítését a „semmit rólunk, nélkülünk” gyakorlati megvalósításában látjuk. Uniós szinten támogatjuk a polgári kezdeményezéseket, szellemi honvédőink véleményére támaszkodva közvetítjük észrevételeiket, javaslataikat az unió illetékes vezetőihez és szervezeteihez – írta.