Bencsik András: A sátán átvette az uralmat Európában

Bencsik András: A sátán átvette az uralmat Európában

Bencsik András (Fotó: Hír TV / YouTube)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Úgy tűnik nekem, a sátán átvette az uralmat Európában, és mindent tönkre akar tenni, ami a természetes, a klasszikus, élő vagy – ha úgy tetszik – isteni rendet szolgálja – erről beszélt a kormánypárti Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője az ugyancsak kormánypárti Hír TV Sajtóklub című műsorán, amit a Népszava írt meg elsőként. Bencsik ezt a kormány pedofiltörvénye kapcsán mondta, amit a kritikusok szerint a homoszexuálisokat megbélyegző módosításokkal egészítettek ki, ami nemzetközi felháborodást váltott ki.

Bencsik azzal folytatta szó szerint zavaros gondolatmenetét: „Nem azt mondják ezek az emberek, hogy de igenis, kell, hogy megronthassuk a gyerekeket, mert nekünk fölszabadítsuk..., hanem azt mondják, hogy ez egy homofób törvény, tehát a szexuálisan eltérő emberek ellen mozog. Tudjuk, hogy nem így van”.

– Miért akarjátok megrontani ezt a civilizációt!? Nem találtam más kulcsot – és hirtelen azonnal a helyre kerül minden – hogy úgy tűnik, hogy a sátán Európában, Nyugat Európában átvette az uralmat – fogalmazott később. 

Ezt követően arra is kitért, szerinte azokat, akik ragaszkodnak normális életvitelhez, meg akarják törni.– El kell venni a magyaroktól a pénzt, ki kell kergetni őket ebből a barakkból… mert ez már egy barakk… egy ilyen ideológiai terror alatt lévő barakk, amit most Nyugat-Európának látunk – mondta.

Bencsik után egyébként éppen testvére, Bencsik Gábor újságíró szólalt meg, aki azt mondta, ő talán világibb magyarázatokat keresne.

Bencsik András okfejtése 25:12-től tekinthető meg itt: