Benzináremelés: Nagy Ferót és Pataky Attilát is megkérdezték kormánypárti bulvárlapok

Benzináremelés: Nagy Ferót és Pataky Attilát is megkérdezték kormánypárti bulvárlapok

Nagy Feró (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kormánypárti bulvárlapok keresték meg Nagy Feró és Pataky Attila zenészeket a benzinárstop eltörlése kapcsán. Egyikük sem kritizálta a kormányt az áremelkedés miatt.

Nagy Ferót a Ripost szólaltatta meg, a nyilatkozatot pedig jól jellemzi annak meghökkentő összefoglalója: „Nagy Feró nem keresi a hibát, helyesli a benzinárstopot.” A cikkből azonban kiderül, Nagy Feró tud róla, hogy ezt most szüntették meg, szerinte viszont a helyére kerültek ezzel a dolgok. Most drágább lesz az üzemanyag, de volt már eddig is drága – helyezte tágabb kontextusba a történteket a zenész, majd megjegyezte azt is, ő hozzászokott ehhez. „Legyen annyi az ára, amennyi kell, hogy legyen, mi pedig spóroljunk úgy, ahogy az EU diktálja” – fogalmazott az énekes, feltehetőleg ironikusan. A Ripost mindehhez hozzáfűzte még azt is, hogy Nagy Ferónak az elmúlt napokban sem állt meg az élete.

Pataky Attilát már a Bors kereste meg, a nyilatkozatból pedig kiderült, a zenész szerint minden okkal történik, így nyilván ez is. Az Edda frontemberének meggyőződése, nem véletlenül pont karácsony előttre időzítették „a Magyarországnak szánt csomagot”. Az nem derült ki Pataky szavaiból, milyen csomagot szántak Magyarországnak, mindenesetre a zenész nem hisz a véletlenekben. – Az volt a cél, hogy idegesek legyenek az emberek, lehangoltak és rosszkedvűek legyünk, hogy azt a kormányz szidják sokan, ami jelenleg is mindent megtesz azért, hogy létezni tudjunk ebben a nagy zűrzavarban is. Nem mindenki néz szét a világban, hogy mi ennek a problémának a forrása – mondta . Nagy Feróval szemben, aki hozzászokott már sok mindenhez, Pataky Attila azt mondta, nem hitte volna, hogy valaha újra meg kell élnie az üzemanyaghiányt. A rocksztár még hozzáfűzte nyilatkozatához, azért reménykedik, hogy a szeretet ünnepén békét találnak az emberek.