Beperelik Gyurcsányék a közmédiát

Beperelik Gyurcsányék a közmédiát

Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc 2019. április 14-én az Élet menetén (Fotó: Dobrev Klára Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Bepereli a Demokratikus Koalíció az MTVA-t, amiért az állami rádióban – ahogy fogalmaztak – tényként kezelik az Elk*rtuk összeesküvés-elméletét.

A 24.hu írta meg, hogy kedden az állami rádió Jó napot, Magyarország! című délutáni műsora arra kereste a választ, miért voltak olyan kevesen október 23-án az ellenzéki összefogás hívei. A műsorvezető felkonferálásában beszélt Márki-Zay Péterről, a Békemenetről, a 15 évvel ezelőtti rendőrterrorról és arról, hogy 65 éve Apró Antal „fasiszta csőcseléknek” nevezte a forradalmárokat, majd azt mondta, „ugyanezen az elven” (vagyis, hogy a Gyurcsány-ellenes tüntetők is fasiszták lehettek) döntött maga Dobrev Klára is 2006-ban az utcán lévő ártatlan emberek szemkilövéséről és megveréséről.

A Demokratikus Koalíció szerint tehát az állami rádió „propagandistái” láthatóan csont nélkül hitték el a Fidesz propagandafilmjében, az Elk*rtuk-ban foglalt összeesküvés-elméletet.

A Gyurcsány Ferenc vezette párt erre hivatkozva segíteni szeretne „a Fidesz propagandistáinak, hogy megértsék, a filmvásznon és a TV-képernyőn foglaltak sokszor nem fedik a valóságot”:

• Nem fenyegette a Föld létét egy aszteroida, amitől Bruce Willis mentette meg az emberiséget
• Nincs titkos varázslóiskola Angliában
• Nincs halálcsillag (még Soros Györgynek sem)
• Esmeralda valójában nem vak és nincs szüksége szemműtétre
• Magdi anyus nem halt meg, csak kiírták a sorozatból.