Borult, felhős idő lehet csütörtökön

Borult, felhős idő lehet csütörtökön

Fotó: Tony Wallström/Unsplash

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elsősorban északkeleten a borult, párás idő lesz a jellemzőbb, de másutt is egyre nagyobb területen növekedhet meg a felhőzet csütörtökön – írta az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése. Délnyugat, nyugat felé haladva van egyre nagyobb esély napsütésre, a legtöbbre az Alpokalján.

A tartósan borult tájakon szitálás, éjjel esetleg ónos szitálás, délutántól keleten helyenként gyenge eső is előfordulhat. Főként a Dunántúlon és a déli megyékben időnként megélénkül a déli, délnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet a borult, párás tájakon 1 és 7, míg a naposabb délnyugati, nyugati területeken 8 és 15 fok között alakul.

Címkék: időjárás

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.