Botka László üzent Novák Katalinnak és Várkonyi Andreának

Botka László üzent Novák Katalinnak és Várkonyi Andreának

Botka László (Fotó: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Novák Katalin margójára …Egy szegedi, lányos apaként. Mert ő csak egy margó, egy széljegyzet lett – ezzel kezdte posztját Botka László szegedi polgármester reagálva a köztársasági elnök bukására.

Botka kifejtette, neki három nagy, okos, gyönyörű lánya van, akiket arra nevelnek, hogy tudással, teljesítménnyel, munkával bármit elérhetnek. Szerinte viszont nem könnyítette meg a dolgát, hogy többgenerációs, felső értelmiségi szegedi család lánya lett a NER celebje. – Kati tíz éve még titkárnő, kabinetfőnök volt, semmi nem alapozta meg, hogy Magyarország államfője legyen, Orbán választotta és dobta egy ostoba hiba miatt. Várkonyi Andi pedig az intelligenciában hisz, majd hozzáment Mészáros Lőrinchez! Kati, Andi nem könnyítettétek meg a szegedi lányos apák dolgát! – zárta posztját arra utalva, hogy Mészáros felesége is szegedi születésű.