Összeült Karácsony az IKEA-val, a Graphisofttal, a Mol-lal, az OTP-vel és a Vodafone-nal

Összeült Karácsony az IKEA-val, a Graphisofttal, a Mol-lal, az OTP-vel és a Vodafone-nal

A Budapest Global alakuló ülésének résztvevői 2021. szeptember 20-án (Fotó: Karácsony Gergely Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Megtartotta alakuló ülését a Budapest Global, amely elősegíti az intézményesített együttműködést Budapest Főváros Önkormányzata és a Budapesten működő vállalatok és tudásközpontok között – közölte Facebook-oldalán Karácsony Gergely főpolgármester. A politikus szerint egy politikailag független szakmai szervezet, a köz- és magánszféra szereplőit tömörítő platform jött létre.

Karácsony Gergely szerint ahhoz, hogy Budapest megfelelő válaszokat adjon a klímaváltozásra, a gyors technológiai fejlődésre és az egyre növekvő gazdasági versenyre, szükség van a városi élet legfontosabb szereplőinek együttműködésére. – Már az induláskor olyan fontos szervezetek csatlakoztak, mint például a Budapest Airport, az ELTE, a Graphisoft, az IKEA, a MOL, a Prezi, a Vodafone vagy az OTP – írta.

– Azon fogunk dolgozni, hogy a csatlakozó szervezetek tudásával és erőforrásaival a város élhetőbb, zöldebb legyen, illetve emeljük a vonzerejét a nemzetközi színtéren – fogalmazott Karácsony Gergely, aki azt is megjegyezte: „jó végre úgy tárgyalni a városunk jövőjéről, hogy az asztal másik oldalán olyanok ülnek, akiknek Budapest fejlődése és nem tönkretétele a fontos”.

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Márki-Zay Péterrel, Chikán Attilával és Enyedi Ildikóval! Dobrev Klára vagy Márki-Zay Péter? Kire szavaztak a közélet ismert arcai? Milliókat érnek Szijjártó helikopterezései, de egy fillért sem fizet érte! Keresse a friss Magyar Hangot, Budai Hang mellékletünkkel!

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt