Bungabunga-gate: Visszahívatná a Fidesz Jávor Benedeket Brüsszelből

Bungabunga-gate: Visszahívatná a Fidesz Jávor Benedeket Brüsszelből

Jávor Benedek (Fotó: Facebook/Jávor Benedek)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Fidesz-KDNP fővárosi frakciójának vezetője méltatlannak tartja Jávor Benedeket arra, hogy a budapestieket és a magyar fővárost képviselje Brüsszelben.

Lán Zsolt szerint „elfogadhatatlan, közönséges bejegyzést” engedett meg magának Novák Katalin, a külügyekért felelős Fidesz-alelnök római látogatásával kapcsolatban.

Jávor annak kapcsán írt egy bejegyzést, hogy Orbán Viktor miniszterelnök társaságában Novák Katalin ismeglátogatta Silvio Berlusconi volt olasz kormányfőt, aki korábban bungabunga partyairól is elhíresül. Ezeken a kötetlen rendezvényeken politikusok is részt vettek, és itt találkozhattak fiatal hölgyekkel.

Jávor erre utalva azt írta: imádkozik, hogy Novák Katalin „nehogy véletlenül egy bungabunga parti közepén találja magát a keresztény családi értékekről szóló beszélgetés helyett”.

Novák Katalin felháborodott Jávor Benedek „bungabungázós" megjegyzésén | Magyar Hang

Láng Zsolt csütörtökön, az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmazott: „az ízléstelen, nőket, édesanyákat sértő írás rávilágít, hogy a bukott párbeszédes politikus nem Budapestért dolgozik az Európai Unióban, hanem gyűlölködik.”

Közölte: arra kérik Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy vegye komolyabban saját ígéreteit, a budapestiek képviseletét, és hívja vissza a tisztségről Jávor Benedeket.

Jávor Benedek Karácsony Gergely megbízásából január 1-je óta képviseli Budapestet, a budapestieket Brüsszelben.