Csányi Sándorral találkozott Márki-Zay Péter

Csányi Sándorral találkozott Márki-Zay Péter

Márki-Zay Péter (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Csányi Sándorral, az OTP Bank elnök-vezérigazgatójával találkozott szerdán Budapesten Márki-Zay Péter – értesült az RTL Klub Híradója. A satorna információi szerint a megbeszélést a bankvezér kezdeményezte. Az ellenzéki együttműködés miniszterelnök-jelöltje Király Júliával, a Magyar Nemzeti Bank egykori alelnökével együtt érkezett az OTP székházába.

Az RTL Klub úgy tudja, hogy a magyar üzletember és az ellenzéki politikus zárt ajtók mögött a pénzügyi szektor működéséről tárgyalt.

Diósgyőr, a csokinyúl hazája

Diósgyőr, a csokinyúl hazája

Magyarország igazi csokinyúl- és csoki-Mikulás-nagyhatalom – évente 110 millió darab készül itt belőlük, a Nestlé egyetlen, kizárólag üreges csokoládéfigurák gyártására specializálódott üzemében.
Karácsonyi Magyar Hang-akció

Karácsonyi Magyar Hang-akció

Ha legalább fél évre előfizet a Magyar Hang nyomtatott vagy pdf változatára, ajándékba adjuk a karácsonyi dupla számunkat! Az éves előfizetők pedig emellett választhatnak ajándéktárgyaink közül.

Karácsonyi akció!

Friss lapszámunk

„Fidesz vagy nem Fidesz?” – Magyar Hang-ajánló

„Fidesz vagy nem Fidesz?” – Magyar Hang-ajánló

Pulai András és Zárug Péter Farkas vitája. Interjú Donáth Annával, Komáromi Zoltánnal és Schell Judittal. Riport a fiktív lakcímekről Kispaládról. Keresse a friss Magyar Hangot, Bűvös Szakács- és Sportkönyvek-melléklettel!

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – Áchtung Baby