Drónnal buktatta le a szabályszegő autósokat a rendőrség

Drónnal buktatta le a szabályszegő autósokat a rendőrség

Forrás: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az elmúlt hetekben rendszeresen tartottak fokozott közúti ellenőrzéseket a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai, így Várpalota illetékességi területén is. Egy ilyen akció alkalmával – a napokban – másfél óra alatt 11 járművezetőt szűrtek ki az egyenruhások különféle szabályszegések miatt – írja a police.hu. A sofőrök közül heten helyszíni bírságot kaptak „STOP” jelzőtábla figyelmen kívül hagyása miatt, hárman figyelmeztetésben részesültek egyéb szabályszegésért, illetve egy emberrel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki a rendőrök biztonsági öv használatának elmulasztásáért.

A szabálytalankodókat a légtérből drónnal figyelték, majd ezt követően a járőrök biztonságos helyen megállították őket. A rendőrség azt is közölte, hogy a közlekedők hasonló ellenőrzésekre az elkövetkező időszakban is számíthatnak.