Egy bokorban találtak rá a rendőrök a férfira, aki elrohant, miután balesetet okozott

Egy bokorban találtak rá a rendőrök a férfira, aki elrohant, miután balesetet okozott

Baleset Papkeszi külterületén (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Balesetet okozott egy 56 éves lovasberényi lakos, majd megpróbált elmenekülni a rendőrök elől – számolt be róla a Police.hu. A férfit a 710-es számú főúton, Papkeszi külterületén próbálták megállítani január 10-én, ő viszont továbbhajtott. Egy balra ívelő kanyarban aztán elvesztette uralmát a jármű felett, lesodródott az útpadkára, a többször megpördülő autó pedig végül a tetejére borulva állt meg.

A sofőr nem győződött meg róla, négy utasa megsérült-e, inkább kiszállt a járműből és elszaladt. A rendőrök nem sokra rá, egy bokorban találták meg. Előállították a vezetői engedéllyel nem rendelkező férfit, ekkor derült ki, hogy vezetési jogosultságát épp szüneteltetik. A gépkocsijában tartózkodók közül egyébként az egyik utas megsérült.

Segítségnyújtás elmulasztása bűntett és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a Balatonalmádi Rendőrkapitányság eljárást indított a férfival szemben.