Egy kávéház állítja: 105 nap után érkezett meg hozzájuk a bértámogatás

Egy kávéház állítja: 105 nap után érkezett meg hozzájuk a bértámogatás

A "zárva" felirat, amit a vegzálások hatására tett ki a Jedermann (Fotó: Jedermann/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Nagy és örömteli a mai nap a Jedermann életében! 105 nap után végre megérkezett a bértámogatás! Nem sok, de legalább megjött! Ma ünneplünk, durranjanak hát a pezsgős üvegek! – írta a Jedermann kávéház közösségi oldalán. Korábban a hely arról is beszámolt, nem hajlandó a továbbiakban annak a Laposa Bencének a borait árusítani, aki a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) tanácsadója, és érdekeltségei sok támogatást kaptak az MTÜ balatoni pénzosztásán (az ügy részleteiről itt lehet olvasni).

Drága vendégeink!

Nagy és örömteli a mai nap a Jedermann életében!

105 nap után végre megérkezett a bértámogatás!

Nem...

Közzétette: Jedermann – 2021. február 24., szerda

Most a Jedermann azt állítja: a 105 nap után megérkezett bértámogatás 12 főre a járulékok levonása után 4 hónapra összesen 500 ezer forint. „Azaz nettó büszke 10 426 forint/ fő/ hó. KÖ-SZÖN-JÜK! ” Azért a kávéház megköszönte vendégeinek is a segítséget. – (...) teljes szívből, amit tőletek kapunk folyamatosan, bátorítást, üzeneteket, leveleket, helyszínen és banki átutalással adott támogatásaitokat (immár több mint 500 000 forintot adtatok össze)! Novemberben úgy számoltunk február 1-ig bírjuk majd. Nektek hála, ha nem változik semmi, május 1-ig biztos megleszunk valahogy! Mind a tizennégyen! Jedermannnak lennie kell és kész! – írták.