A Fidesz kommunikációs gépezete még nem esett neki Márki-Zaynak

A Fidesz kommunikációs gépezete még nem esett neki Márki-Zaynak

A Hír Tv székháza 2018. augusztus 1-jén

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Meglepő fejtegetésbe kezdett Néző László, a Közép-európai Sajtó és Média Alapítványhoz tartozó Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője a Hír TV Sajtóklub című műsorában – vette észre a 444. Néző a következőt mondta az ellenzéki miniszterelnök-jelöltről: „Szerintem senkinek nem érdeke, hogy most pár héten belül leszedje ezt a figurát a sakktábláról, sem a Fidesznek, sem Gyurcsányéknak, hagyják, hadd fussa ki magát.”

Azt is hozzátette: „Azt azért ne felejtsük el, hogy igazából egyik oldal sem támadta még. A kormány vagy a Fidesz kommunikációja gyakorlatilag eddig nem foglalkozott Márki-Zayjal. Márpedig tudjuk azt, hogy milyen, ha elkezd egy normális, jól szervezett párt ellenségmenedzseléssel foglalkozni. Azért az tud hatni. Ott van Karácsony Gergely példája.” 

Néző László teljes gondolatmenete ITT tekinthető meg.

 

Szorul a hurok András herceg körül?

Szorul a hurok András herceg körül?

Elindult a pedofil mágnás, a két éve elhunyt Jeffrey Epstein „kerítőjeként” emlegetett Ghislaine Maxwell pere. Pilótájának vallomása szerint fuvarozta II. Erzsébet fiát, Bill Clinton és Donald Trump volt amerikai elnököket és Kevin Spacey-t.

Karácsonyi akció!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – Áchtung Baby