Elárverezi a napszemüvegét Magyar Péter, érkezett egymillió forintnál magasabb licit is

Elárverezi a napszemüvegét Magyar Péter, érkezett egymillió forintnál magasabb licit is

Magyar Péter azt a bizonyos napszemüveget viselve a Fővárosi Nyomozó Ügyészség Belgrád rakparti épülete előtt 2024. március 26-án (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ismét megmozgatta Magyar Péter a követőit. – Szeretném jótékonysági célra felajánlani a propaganda által híressé tett napszemüvegemet. Nyilvános licitre bocsátom az El Camino-t is megjárt Ray-Ban márkájú szemüveget. A kikiáltási ár: 10 ezer forint. A befolyt összeget egy Debrecen környéki nehézsorsú, többgyermekes család fogja megkapni anyák napján – ezzel a Facebook-poszttal indította útjára azt az árverést, melyre érkeztek már egymillió forontnál magasabb összegű licitek is.

Az ajánlatokat magyar Péter hétfőn este hat óráig várja, és külön kéri, hogy csak olyanok licitáljanak, akik valóban ki is fizetik az összeget, amennyiben ők nyernek. 

Viszont mivel az ajánlatokat kommentben lehet megtenni, semmi garancia nincsen rá, hogy a licitálók valóban ki is akarják fizetni ezt a pénzt a kormánypropaganda által nőiként meghatározott szemüvegért. Könnyen lehet, hogy a kiemelkedő ajánlatot tevők csupán meg akarják trollkodni a kezdeményezést.