Fekete-Győr harmadszor is pert nyert Mészáros Lőrinc ellen

Fekete-Győr harmadszor is pert nyert Mészáros Lőrinc ellen

Fekete-Győr András (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Borítékolható volt a Momentum volt elnöke szerint a Mészáros Lőrinccel szembeni győzelem. Fekete-Győr András a Facebook-oldalán írt arról, hogy harmadszor is pert nyert a milliárdossal szemben.

Ismert, a korábbi felcsúti polgármester azért perelte be, mert a politikus azt állította róla, hogy Orbán Viktor strómanja. – Harmadjára mondták ki, hogy lehet azt mondani, hogy bűnöző – fogalmazott Fekete-Győr András. Az első két alkalommal büntetőbíróságon, ezúttal polgári bíróság előtt elsőfokon hozták meg a döntést a bejegyzés szerint. – Három a magyar igazság, de jöhet majd a ráadás: várom, hogy fellebbezzen a döntés ellen – fogalmazott, hozzátéve, hogy Mészáros szerinte azt is el fogja bukni.

A volt pártelnök úgy látja, hogy Mészáros Lőrincnek „a miniszterelnökhöz fűződő személyes kapcsolatára, a közbeszerzések során vállalkozásai által elnyert közpénzekre is tekintettel tűrnie kell a magyar adófizetők nevében tett kijelentéseimet, azért engem nem perelhet”.