Fekete-Győr: Rákay Philip vállalhatatlan lett már a sajátjai előtt is

Fekete-Győr: Rákay Philip vállalhatatlan lett már a sajátjai előtt is

Fekete-Győr András (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Folytatódik a közéleti vita, ami azt követően pattant ki, hogy a kormánypárti megmondó ember, Rákay Philip kinevette Fekete-Győr András azon fotóját, amelyen kisfiát magára kötve tevékenykedett. Pénteken ugyanis Novák Katalin családokért felelős miniszter is kiállt amellett, hogy az apa is vállaljon komoly szerepet kisgyermeke nevelésében.

– Rákay Philip annyira vállalhatatlanná lett már a sajátjai előtt is, hogy a családpolitikáért felelős minisztert mozgósították: mentse a menthetetlent – reagált Facebook-bejegyzésben Fekete-Győr András Novák kiállására.

Amúgy Novák Katalinnak abban igaza van – teszi hozzá a politikus –, hogy anya-apa-baba testi-lelki közelsége nagyon fontos. Abban viszont, hogy a családpolitikájuk valójában miről szól, nem értünk egyet.

Fekete-Győr szerint nehéz családbarátnak nevezni azt a kormányt, ami a gyerekek nemváltó műtétével riogat, youtube-os gyerekmesék előtt is a mocskos propagandáját hirdeti, és teleplakátolja az országot azzal, hogy Elk*rtuk. – Ahogy ők mondták: ne arra figyeljünk, amit mondanak, hanem arra, amit csinálnak – tette hozzá a Momentum politikusa.