Felfedte a Momentum, kit takart a sziluett a plakátjaikon

Felfedte a Momentum, kit takart a sziluett a plakátjaikon

Donáth Anna visszatér (Fotó: Momentum)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Momentum elindította országos plakátkampányának második fejezetét. Az új plakátokkal lehullt a lepel arról, hogy kit rejt a sziluett: Donáth Annát, a Momentum EP-képviselőjét – számolt be róla a párt a Magyar Hanghoz eljuttatott közleményében pénteken. A párt ugyanis az elmúlt hetekben olyan plakátokat helyezett el az utcákon, amelyeken az a felirat volt olvasható: „Drágulás. Gázáremelés. Tanárhiány. Ki vezethet új útra minket?”. A feltett kérdésre a válasz csak egy sziluett volt a plakáton, amelyről már akkor elég egyértelmű volt, hogy Donáthé. Most viszont már ténylegesen a politikus arca látható a hirdetőtáblákon.

Emlékeztettek: Donáth február 4-én, azaz holnap 15 órakor tart úgynevezett „Jövőértékelő” rendezvényt, amelyen az ország előtt álló legfontosabb kihívásokról beszél majd.

Arról, hogy a gyermekvállalása miatt néhány hónapja visszavonult Donáth visszatérésétől várja a Momentum, hogy megállítsa az egyre erősödő DK-t, itt írtunk.

Címkék: Momentum, Donáth Anna

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.