Fidesz: Nem hagyjuk, hogy a Soros-hadsereg káoszba sodorja hazánkat

Fidesz: Nem hagyjuk, hogy a Soros-hadsereg káoszba sodorja hazánkat

Soros György magyar származású amerikai üzletember, a New York-i Soros Fund Management befektetési társaság elnöke az Európai Roma Mûvészeti és Kulturális Intézet megalapításának alkalmából rendezett berlini ünnepségen 2017. június 8-án (Fotó: MTI/EPA/Clemens Bilan)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Soros-hálózat nem vész el, csak átalakul – ezzel a címmel adott ki a Fidesz közleményt szerdán délután. A napokban röppent fel, hogy kivonulhatnak az Európai Unióból a Soros György által támogatott Nyílt Társadalom Alapítványok, ám a hvg.hu megkeresésére azt írták, csupán újraszervezik a munkájukat, új működési modellre állnak át, ami érinti a demokrácia, az emberi jogok és a klímaváltozás területét is. Hozzátették: az átszervezés nem csak az szervezet európai ágát érinti, globális folyamatról van szó.

A Fidesz közleménye ezt úgy kommentálta, „a Soros-hálózat és annak alapítványa nem vész el, csak átalakul, a dollármillók ugyanúgy áramlanak tovább”. – A Soros hálózat új ifjú vezére láthatóan csak újrarendezi sorait a hatalomátvételhez, azonban a céljai az örökösnek is változatlanok: háborúba sodorni Európát, betelepíteni a migránsokat, rászabadítani Európára az LMBTQ-propagandát és hatalomra ültetni a dollárbaloldalt, amely mindezt végre is hajtaná – fejtették ki.

A kormánypárt közleménye arra is kitért, a „Soros-hálózat mélyen átszövi Európát és Magyarországot, számos szervezettel, politikussal rendelkezik a magyar baloldalon és a brüsszeli döntéshozatalban is”. Szerintük most az újratervezés zajlik, „mert úgy látszik, hogy az eddigi forgatókönyv nem működött, mert nem hagytuk magunkat!”. – A Fidesz-KDNP továbbra is mindent megtesz azért, hogy Magyarországot megvédje a külföldi dollárok befolyásától, bárhogy is alakítják, vagy nevezik át szervezeteiket, alapítványaikat. Magyarország nem fogja hagyni magát! Nem hagyjuk, hogy a Soros-hadsereg káoszba sodorja hazánkat, a régiót, vagy Európát! Továbbra is nemet mondunk a migrációra, a genderre és a háborúra – zárták közleményüket. 

Míg a Fidesz sajtóosztálya Soros Györggyel kapcsolatban érzett fontosnak kiadni közleményt, nem mellékes, hogy szerdán derült ki az is, 2,4 százalékkal esett vissza a magyar gazdaság, gyorsult a GDP-csökkenés.

Címkék: Fidesz, Soros György