Folytatja a Fidesz a Stop Gyurcsány-os aláírásgyűjtést

Folytatja a Fidesz a Stop Gyurcsány-os aláírásgyűjtést

A Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíció aláírásgyűjtése (Forrás: Fidesz/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Fidesz addig folytatja az aláírásgyűjtést a petíciójához, amíg meg nem talál mindenkit, aki meg akarja üzenni Gyurcsány Ferencnek, hogy nem kér még egyszer az ő kudarcos és gyalázatos kormányzásából – közölte Horváth László, a Fidesz szóvivője.

Az ellenzéki előválasztás második fordulója után átkeresztelt „Stop Gyurcsány, stop Márki-Zay!” petíciót a politikus állítása szerint már több mint 1 millió 467 ezren írták alá. Ez szerinte világossá teszi, hogy a magyar emberek többsége nem akarja, hogy a múlt emberei újra hatalomra kerüljenek, nemet mond Gyurcsány Ferencre, az ő bábjaira és arra a kormányzásra is, ami egyszer már a csőd szélére lökte az országot.

Horváth László azt is mondta, hogy a Fideszhez érkező egyértelmű jelzésekből és megkeresésekből egyértelmű, hogy még nem jutottak el minden emberhez, aki csatlakozni szeretne a petícióhoz. – Éppen ezért tovább folytatjuk az aláírásgyűjtést addig, amíg meg nem találtunk mindenkit, aki meg akarja üzenni Gyurcsány Ferencnek, hogy hataloméhségből hiába tol maga elé bárkit, bármilyen bábot, akkor sem kérünk még egyszer az ő kudarcos és gyalázatos kormányzásából – fogalmazott.

(MTI)