Gyurcsány Ferenc: Azt tesszük, amit Márki-Zay Péter kér, mert ő a kapitány

Gyurcsány Ferenc: Azt tesszük, amit Márki-Zay Péter kér, mert ő a kapitány

Gyurcsány Ferenc (Forrás: Gyurcsány Ferenc/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Az ellenzék győzelmét kívánjuk a hazának. Azt, hogy Márki-Zay Péter legyen a miniszterelnök – erről posztolt közösségi oldalán Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, volt kormányfő. 

 

Mint írta, a választási kampány „a politika izgalmas sűrítménye”. – Sikeréhez több minden kell. Egyebek mellett fegyelem. A miniszterelnök-jelölt vezet bennünket. Egyeztetés van, nyilvános vita nincs. Mert a küzdelem végső szakaszában nem beszélgetünk, nem értelmezünk, hanem harcolunk.
Szerintünk ez fontos szabály. Péter mondatai, nyilvános szereplései képviselnek bennünket. Ehhez alkalmazkodunk mi is. Én is – fejtegette.

A politikus felidézte: megállapodtunk, hogy vigyáznak egymásra és a DK, ahogy a többi párt is, elsősorban egyéni jelöltjeink segítésére koncentrál. –Ezen túl azt tesszük, úgy és akkor, amikor azt ő, a közös jelölt kéri. Mert ő a kapitány. Mi ehhez tartjuk magunkat – zárta posztját.