Gyurcsány Ferenc: Végetek van

Gyurcsány Ferenc: Végetek van

Gyurcsány Ferenc 2022-es évértékelője (Fotó: György Tücsök)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Ilyen, amikor dől. Amikor már nem működik a politikai mágia. Amikor kiderül: az egész egy politikai csalás volt – erről posztolt közösségi oldalán a kormánynak üzenve Gyurcsány Ferenc DK-elnök, volt miniszterelnök csatolva képernyőfelvételeket olyan cikkekről, amelyek többek közt a gázáremelésről, az akadozó üzemanyagellátásról és elszálló inflációról szólnak. 

Gyurcsány azzal folytatta posztját, „ilyen, amikor a propaganda már nem helyettesíti a kormányzást”. – Ilyen, amikor megérkezik a valóság. Végetek van. Mi meg készülünk – tette hozzá. 

A DK-s politikus bejegyzésére reagált a Fidesz frakciójának sajtóosztálya. – A baloldal fűt-fát ígért a magyar embereknek, de csak adó- és rezsiemeléseket hozott a nyakukra. Kormányzásuk alatt se háború, se válság nem volt, mégis bedöntötték a gazdaságot. A valóság Gyurcsány Ferenc őszödi beszédével érkezett meg, hazudtak „reggel, éjjel meg este”, ahogy azóta is – írták.