Hadházy: A háziorvosoknak saját hűtőtáskával és jégakkuval kell menniük a vakcináért

Hadházy: A háziorvosoknak saját hűtőtáskával és jégakkuval kell menniük a vakcináért

A Moderna amerikai biotechnológiai cég koronavírus elleni vakcinájának üres ampullái 2021. február 13-án (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„A háziorvosoknak személyesen kell bemenniük a kormányhivatalba, hogy elhozzák az ampullákat. A világszínvonalú hűtési és logisztikai lánc pedig azt jelenti, hogy megkérik, hozzanak magukkal hűtőtáskát és jégakkut” – írja Facebook-bejegyzésében Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, aki hozzájutott egy olyan levélhez, amelyet a Pest Megyei Kormányhivatal küldött a háziorvosoknak a Moderna oltóanyagával való oltás menetéről.

https://www.facebook.com/hadhazyakos/posts/3430721663705319

– A kormány még annyit sem tud megszervezni, hogy mondjuk a kormányhivatal sofőrje egy arra alkalmas hűtőkocsival kihordja a vakcinákat – tette hozzá a politikus, aki szerint ez az e-mail mindent elmond a magyar kormányzásról.

– Ma Orbán hosszan beszél majd a fantasztikus magyar járványvédelemről. Semmi szükség bemenni és szép szónoklatokkal cáfolni, elég ezt a mailt megmutatni a teljes káoszról – zárta bejegyzését a képviselő.

Hadházy Ákos egyébként éppen hétfőn jelentette be a Momentum elnökével, Fekete-Győr Andrással közös sajtótájékoztatón, hogy momentumos színekben méreti meg magát az ellenzéki előválasztáson a zugló választókerületben.