Hadházy Ákosék már 380 ezer aláírást gyűjtöttek

Hadházy Ákosék már 380 ezer aláírást gyűjtöttek

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Három hónappal a gyűjtés kezdete után már 380 ezer aláírásnál tart az Európai Ügyészséghez való csatlakozás érdekében indított gyűjtés – jelentette be Hadházy Ákos csütörtökön a Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármesterrel közös fórumán Budapesten. Májusig tart a gyűjtés, szerinte ez nagyon nagy siker.

Biztos benne, hogy jóval többen is aláírnák, és a kitűzött cél, az egymillió szignó is meglesz. Most már kopogtatnak is, nem csak pultoznak, és tapasztalataik szerint nagyon sokan aláírják ilyenkor. Ez lesz a következő időszak feladata – mondta.

Hadházy azt is mondta, hogy a tüntetések előtt átlagosan két és fél percenként érkezett egy aláírás a pultokhoz, a tüntetések kezdete óta ez negyven másodpercre gyorsult.

Amikor Hadházy Ákos az MTVA-székházban történtekről beszélt, akkor egy férfi telefonnal a kezében lefeküdt a földre előtte, közben pedig azt mondogatta, hogy be akarja olvasni a követeléseit, hogy így próbálja gúnyolni a képviselőt. Hadházy vitt is neki mikrofont, hogy beszélhessen, de ő pár szó után elhagyta a termet. A közönség taps kísérte. (Az eset 8 perc környékén kezdődik.)

A résztvevők az elmúlt napok eseményeiről, valamint a Mindenki Magyarországa Mozgalomról is szót ejtettek, a részletekért nézzék meg videónkat!