Hazudott a mentőknek, hogy 80 éves édesanyja kórházba kerüljön, amíg ő külföldön nyaral

Hazudott a mentőknek, hogy 80 éves édesanyja kórházba kerüljön, amíg ő külföldön nyaral

Képünk illusztráció (Forrás: Országos Mentőszolgálat)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hazudott a mentőknek egy férfi, hogy megoldja idős édesanyja felügyeletét, amíg  Görögországban nyaral – derült ki az Országos Mentőszolgálat hétfői posztjából. 

 – Fia szerint erősen fulladt az a 80 év körüli asszony, akinél ennek még csak nyomait sem tapasztalták perceken belül helyszínre érkező bajtársaink Veszprém megyében a hétvégén. Az idős nő maga sem tudta, hogy mentő érkezik hozzá és bár több ismert betegsége is van amire gyógyszereket szed, ezúttal teljesen panaszmentes volt – számoltak be az esetről a mentők. Kiderült, a férfi azért hazudott a mentésirányítónak, mert szerette volna kórházba juttatni édesanyját arra a tíz napra, amíg ő Görögországban nyaral, hogy ne legyen egyedül.

A mentők ennek ellenére is megvizsgálták a „beteget”, ám a kórházba szállítását szerencsére semmi sem indokolta, így rögtön egy autóbalesethez riaszthatta tovább bajtársainkat a mentésirányítás. A mentők szerint a lódító bejelentő azt mondta nekik: „egy próbát megért”.

Címkék: nyaralás, mentők