Hollik István szerint már több mint 200 ezren írtál alá a Stop, Gyurcsány!-petíciójukat

Hollik István szerint már több mint 200 ezren írtál alá a Stop, Gyurcsány!-petíciójukat

Hollik István (Fotó: Hollik István / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az eltelt szűk tíz napban már több mint 200 ezren aláírták a kormánypártok által indított Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!-petíciót – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton.

Hollik István a petíció II. kerületi aláírásgyűjtő helyszínén, a Fény utcai piacnál tartott sajtótájékoztatóján felidézte: Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje nemrég arról beszélt, sajnálja a Fidesz aktivistáit, akiknek egyedül kell árválkodniuk az aláírásgyűjtő standok mellett. – Ez egyrészt azt mutatja, a baloldal továbbra is ádáz harcot folytat a valóság ellen, a valóság nem zavarja meg őket a tisztánlátásban - fogalmazott. Másrészt azt mutatja, hogy úgy látszik, Gyurcsány Ferenc családjában hagyomány a hazudozás – tette hozzá.

Hollik István kiemelte: a valóság ezzel szemben az, hogy tíz napja indították a petíciót, és ez alatt az idő alatt több mint 200 ezer aláírást gyűjtöttek. Szűk tíz nap alatt több aláírást gyűjtöttek, mint a baloldal a „Gyurcsány-show” keretében eddig összesen – jegyezte meg.
A kommunikációs igazgató szerint az összegyűjtött aláírások száma azt mutatja, hogy még sokan vannak, akik emlékeznek a 2010 előtti időszakra, arra, hogy Gyurcsány Ferenc akkor hogyan hazudott a magyar embereknek. Több mint 200 ezren vannak, akik csatlakoztak a petícióhoz azért, mert nem akarják, hogy a baloldal visszatérjen a hatalomba és „egy pillanat alatt romba döntsék, amit eddig elértünk” - fogalmazott a kormánypárti politikus.

(MTI)