Holttestre bukkantak Solymár határában

Holttestre bukkantak Solymár határában

Rendőrautó (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Információink szerint kirándulók bukkantak arra a holttestre, amelyet ma dél körül Solymár határában, a Petneházy Lovaspark közelében találtak. A rendőrség lezárta a területet a vizsgálat idejére, senkit nem engednek a helyszín közelébe.

Arról a területről van szó, amely a koronavírus-járvány kapcsán azért került a figyelem középpontjába, mert az ide vezető Jegenye-völgy, a völgyben elhelyezkedő Rózsika-forrás, valamint a Paprikás-patakon található vízesés – amely  négy-öt méteres magassságával a Budai-hegység legnagyobb vízesése – közkedvelt kirándulóhely, és amelyet a korlátozások miatt több hétvégére is lezárt Solymár polgármestere, Szente Kálmán.

A Pest megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Szabóné Berki Melinda a Magyar Hangnak elmondta, idegenkezűség nem merült fel az ügyben, ezért közigazgatási eljárásban vizsgálják az esetet. A rendőrség ezen kívül egyelőre mást nem kíván közölni, így nem ismert, hogy férfiről vagy nőről van-e szó.

Amennyiben újabb részletek derülnek ki az esetről, frissítjük cikkünket.