Home office-t ajánl a kórházi főigazgató a munkatársaknak

Home office-t ajánl a kórházi főigazgató a munkatársaknak

Home office, otthoni munka (Fotó: Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A továbbra is meredeken emelkedő koronavírus-fertőzési adatok miatt az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ) arra kérte a szervezet vezetőit, hogy a kollégák dolgozzanak újra otthonról – írja az Index.

A portál birtokába jutott levél tanúsága szerint Jenei Zoltán főigazgató a koronavírus-járvánnyal összefüggésben számos munkaszervezési intézkedést rendelt el, többek közt azt javasolja, hogy az intézményben dolgozó kollégák közül akit csak lehet, küldjenek home office-ba az év végéig.

Az elképzelés szerint elsősorban a krónikus beteg gyereket nevelőknek, illetve azoknak a munkavállalóknak ajánlják az otthoni munkavégzést lehetőségét, akik idősekkel élnek egy háztartásban.

Azok számára pedig, akik maradnak a személyes munkavégzés mellett, ajánlott a harmadik oltás felvétele, illetve a távolságtartás. A tíz főnél nagyobb létszámú értekezletet pedig online ajánlott megszervezni, vagy adott esetben el is lehet halasztani.