Húsvétkor sem maradhatnak el Németh Szilárd gasztrotippjei

Csirkekocsonyát főz húsvétkor Németh Szilárd. (Fotó: Németh Szilárd Facebook-oldala)

A csirkekocsonya alapja a kollagéngazdag csirkeláb, abálva, majd bezöldségelve – tudhattuk meg Németh Szilárd közösségi oldaláról. A Fidesz alelnöke azt is elárulta, hogy a pacalt a felcsíkozás előtt abálja.  

A rezsibiztos több képet is megosztott a készülő húsvéti menüről. A politikus korábban a Mandinernek árulta el, hogy milyen ételek kerülnek az egyes napokon az ünnepi asztalra. Nagypénteken hal készült, petrezselymes burgonyával és citromos vajmártással. Szombatra bográcsban készült velős, csülkös pacal a fő fogás, húsvétvasárnap pedig csirkekocsonya kerülhet az ünnepi asztalra, valamint székelykáposzta. Hétfőn inkább a szendvicsek, a Rákóczi túrós pohárkrém, a házi sportszelet, illetve a tepertős pogácsa kapják a főszerepet a Németh háztartásban.