Újabb innovációval rukkol elő Gyurcsány Ferenc

Újabb innovációval rukkol elő Gyurcsány Ferenc

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke bejelenti, hogy november 8-tól saját, közéleti podcastet indít, „Hát így” címmel. (Képernyőfelvétel: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Demokratikus Koalíció elnöke, Gyurcsány Ferenc november 8-tól közéleti podcastet indít, Hát így címmel – derül ki a volt miniszterelnök Facebook-videójából.

A Hát így című műsorban az ország fontos kérdéseiről, a hétköznapi embereket foglalkoztató problémákról, az ország sorsát meghatározó tendenciákról, jelenségekről beszélget majd – ígérete szerint – Gyurcsány Ferenc civil személyekkel, szakértőkkel. November 8-án 18 órakor premierrel jelentkezik az új podcast.

A pártelnök a beharangozóban arról beszélt: az emberek általában hagyományos közéleti szerepekben látják a politikusokat: amikor vitatkoznak, tévében szerepelnek vagy ünnepi beszédet mondanak. Kevésbé látják őket más szerepekben, „amelyek léteznek, és vannak és kellenek is”. Ezért indít egy beszélgetősorozatot, „podcastet, ahogy mostanában mondják”. – Én kérdezek embereket, hallgatunk történeteket, mert azt látjuk és azt fogjuk megmutatni, hogy sokféleképpen lehetünk magyarok – tette hozzá. 

Ez már a második kommunikációs „innováció” az utóbbi hetekben: mint megírtuk, a Demokratikus Koalíció a 12. születésnapi budapesti ünnepségén mutatta be a párt saját, DK Plusz névre keresztelt mobilalkalmazását, „amely a világ első, kormányváltásért létrehozott mobilapplikációja”.