Itt a kormány kampányfilmjének javított verziója

Itt a kormány kampányfilmjének javított verziója

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hatalmas elánnal csapott bele a közelgő EP-választási kampányba a kormány. Maga a kormányszóvivő, Kovács Zoltán a saját közösségi oldalán posztolta ki, hogy „a kormány nem hagyja válasz nélkül, hogy a Sargentini-jelentéssel megsértették Magyarországot. Az európai közvélemény előtt is egyértelművé szeretnénk tenni, hogy nem akarunk bevándorlóország lenni. Ezért angol nyelvű internetes videókkal is reagálunk a hazánkat ért támadásokra”.

Mindehhez egy videót is nyilvánosságra hozott a fideszes politikus, amelyben főleg a strasbourgi Európai Parlamentben ülő Guy Verhofstadtot támadja. Pont azt a politikust, akinek pártja a Sargentini-jelentés elfogadása után készített egy kisfilmet a fideszes korrupcióról.

Gulyás Balázs publicista

Itt a videó magyar felirattal, amit Orbán nem akarja, hogy láss! Mi azonban elkészítettük a magyar változatát az Európai Parlament egyik képviselőcsoportja által készített animációnak, amely...

A Kovács-féle változatból megtudhatjuk, hogy a rengeteg migráns 2015 óta elárasztotta Európát, és ezek a bevándorlók több száz támadást intéztek nők ellen, és Guy Verhofstadt belga liberális EP-képviselő, volt belga kormányfő még az eddiginél is több migránst szeretne betelepíteni a kontinensre, illetve az Unió területére: „szükségünk van a migrációra” – mondta a videó szerint a politikus.

Azonban villámgyorsan kiderült, hogy Verhofstadt, ugyan ezt mondta, de ahol a kormányzati propagandafilm elvágta a mondandóját, ott ő még folytatta. Azzal együtt ugyanis teljesen más a szövege értelme.

Az eredeti nyilatkozat szó szerint így hangzik: „Szükségünk van a migrációra, de legális migrációra van szükségünk. Most ennek az ellenkezője van: illegális migráció van és emberkereskedelem folyik.” Majd a politikus ezekhez hozzáteszi, hogy kanadai, amerikai és ausztrál mintára kellene átalakítani a bevándorlási rendszert. Ráadásul mindezt még a migránsválság 2015-ös kitörése előtt mondta.

Ezek után Dévényi István kollégánk elkészítette a „javított” kampányfilmet és kitette saját közösségi oldalára, mondván, valójában ezt akarta üzenni Európának Orbán Viktor.

null

null