Jakab Péter kezdeményezi Kövér Lászlónál, vizsgálja ki, miért dülöngélt a Parlamentben Simonka György

Jakab Péter kezdeményezi Kövér Lászlónál, vizsgálja ki, miért dülöngélt a Parlamentben Simonka György

Simonka György (Fotó: MTI/Rosta Tibor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Simonka György tegnap úgy jött be a Parlamentbe, mint akinek sikerült belülről módosítania a tudatállapotát - írta Facebook-oldalán Jakab Péter, a Jobbik elnöke.
 
A politikus állítása szerint fideszes képviselőtársa dülöngélt a Parlamentben, ezért azt kezdeményezte Kövér László házelnöknél, hogy vizsgálja ki, mi volt ennek az oka. Jakab Péter posztja szerint végül az egyik kormánypárti honatya kísérte ki Simonka Györgyöt. Bizonyítékot ugyanakkor nem csatolt posztjához.
 
 
 
Frissítés:
 
A Telex megkereste ez ügyben Simonka Györgyöt, de a képviselő helyett a Fidesz-frakció sajtóosztálya válaszolt. „A képviselő nem érezte jól magát, ezt jelezte a frakcióvezetésnek, és engedélyt kapott, hogy hazamenjen” – írták a portálnak.
Karácsonyi Magyar Hang-akció

Karácsonyi Magyar Hang-akció

Ha legalább fél évre előfizet a Magyar Hang nyomtatott vagy pdf változatára, ajándékba adjuk a karácsonyi dupla számunkat! Az éves előfizetők pedig emellett választhatnak ajándéktárgyaink közül.

Karácsonyi akció!

Friss lapszámunk

„Fidesz vagy nem Fidesz?” – Magyar Hang-ajánló

„Fidesz vagy nem Fidesz?” – Magyar Hang-ajánló

Pulai András és Zárug Péter Farkas vitája. Interjú Donáth Annával, Komáromi Zoltánnal és Schell Judittal. Riport a fiktív lakcímekről Kispaládról. Keresse a friss Magyar Hangot, Bűvös Szakács- és Sportkönyvek-melléklettel!

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – Áchtung Baby