Jakab Péter: Kocsis Mátéhoz vendég fog érkezni, úgy hívják, végrehajtó

Jakab Péter: Kocsis Mátéhoz vendég fog érkezni, úgy hívják, végrehajtó

Jakab Péter, a Jobbik elnöke (Fotó: Magyar Hang / Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Fidesz frakcióvezetőjéhez hamarosan vendég fog érkezni. Úgy hívják, hogy végrehajtó – közölte Facebook oldalán szombaton délelőtt Jakab Péter.

A Jobbik elnöke szerint ugyanis Kocsis Máté „lételeme a hazudozás”, pár hónapja a Facebookon ragadtatta el magát. Azt állította, hogy az ellenzéki politikus veréssel fenyegetett meg egy melóst. Beperelte, de a Fidesz frakcióvezetője „nagy ívben tett rá”. A bíróság most arra kötelezte, hogy kérjen bocsánatot, de ez sem történt meg. – Mit neki igazság meg becsület – írta Jakab Péter, aki ezért úgy döntött, „végrehajtót küld rá”. Megfogalmazása szerint nem azért, mert „annyira fontos egy álkeresztény hazudozó – vagyis Fidesz-frakcióvezető – bocsánatkérése, hanem azért, hogy legalább egyszer ő is tudja meg, milyen az”. Szerinte a végén az igazi végrehajtó úgyis a nép lesz.

A Jobbik elnöke szerint Kocsis Máté egy személyben megtestesíti mindazt, ami őt a Fidesz frakcióvezetőjévé emelhette.