Jakab Péter reagált: Feri bátyám, ne dőljön be Orbán Viktornak!

Jakab Péter reagált: Feri bátyám, ne dőljön be Orbán Viktornak!

Jakab Péter (Képernyőfelvétel: Jakab Péter / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Videót közölt csütörtökön Orbán Viktor miniszterelnök arról, ahogy egy Feri bácsinak nevezett idős úrral borozva arról beszél: „Van egy nyugdíjprémium, amit fognak kapni, Feri bátyám. Novemberben egy nyolcvanast, és a következő évben pedig február közepén szerintem meg fog kapni egyhavit”.

Erre reagált most Jakab Péter, a Jobbik elnöke, aki azt üzente az idős úrnak: „Feri bátyám, ne dőljön be Orbán Viktornak!”.

– Feri bátyám, azért ne felejtse el, hogy ez a bitang ember volt az, aki elvett háromezer milliárd forintnyi magánnyugdíjpénztári megtakarítást, most meg úgy agyonvágta a forintot, hogy az árak emelkedése már réges-rég elvitte azt a kis nyugdíjemelést. Feri bátyám, ne elégedjen meg ennyivel, váltsuk le jövőre együtt ezt a kormányt, utána pedig kapjon Feri bátyám is, mint ahogy minden nyugdíjas, érdemi nyugdíjemelést. Viktor bátyám, te pedig tudod mit fogsz kapni? Minimum egy húszast. Ugye érted, miről beszélek? – zárta posztját poharát emelve Jakab.

 

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bródy Jánossal, Orosz Annával, Tóth Gabival, Kemenesi Gáborral és Szakonyi Károllyal. Uradalom állami pénzből a Nyírségben. A Burkáéktól visszakövetelt pénz nyomában. Keresse a friss Magyar Hangot,  Bűvös Szakács-melléklettel!

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt