Jakab Péter visszaszólt Kocsis Máténak, Orbán főkomornyikjának nevezte

Jakab Péter visszaszólt Kocsis Máténak, Orbán főkomornyikjának nevezte

Jakab Péter Jobbik-elnök krumplit osztott volna Orbán Viktornak, ám ebben kormánypárti képviselők megakadályozták (Fotó: Jobbik / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Többször is emlegette Jakab Péter Jobbik-elnököt a Fidesz vasárnapi tisztújító kongresszusán Kocsis Máté, a kormánypárt parlamenti frakciójának vezetője. Például azt mondta: az ellenzéki párt vezetője az elmúlt években annyi ételt hurcolt a parlamentbe, hogy ott vegyesboltot nyithatna. Utóbbi megjegyzésre reagált most Jakab Péter közösségi oldalán.

– Orbán főkomornyikja (Kocsis Máté) ma a Fidesz kongresszusán kifogásolta, hogy krumplit vittem Orbánnak a parlamentbe.
Amit nem kifogásolt, az a burgonya ára, ami egy év alatt 26 százalékkal emelkedett. És nem kifogásolta az Európa-rekorder 27 százalékos áfát sem, amit a kormány elvesz a legszegényebbektől is, minden vásárlás alkalmával. Jelenleg olcsóbb megfőzni egy paprikás krumplit az Egyesült Királyságban, mint idehaza. És nem a 4,4 milliós parlamenti árról beszélek, hanem a tescósról. Ezért nem aggódsz, Máté? Persze, hogy nem. Te csak a főnöködért aggódsz. Azt viszont joggal teszed. Mert jövő ilyenkor már csak a pártodat fogja vezetni, az országot nem.
További jó kongresszust! – írta Jakab. 

A Fidesz 29. kongresszusának legfontosabb eseményeiről itt olvashatják a Magyar Hang tudósítását.