Javított a támogatottságán az ellenzék a Medián szerint

Javított a támogatottságán az ellenzék a Medián szerint

Fotó: a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az előválasztási kampány javított az ellenzéki összefogás esélyein, a Kétfarkú Kutyapárt és a Mi Hazánk Mozgalom is befolyásolhatja az ellenzék eredményét – derül ki a Medián felméréséből, amelyet a Hvg360 ismertetett.

A Medián szeptember 29-e és október 4-e között végzett, 1000 fős országos reprezentatív felmérése szerint az előválasztási kampány javított az ellenzéki összefogás esélyein: a listás voksokat tekintve a Fidesz–KDNP és az ellenzék fej-fej mellett áll, sőt ha a választani tudó biztos szavazók preferenciáit vizsgáljuk, már 4 százalékponttal az ellenzéki közös lista vezet.

Az előválasztás aktivizáló, mozgósító hatását tükrözi az elemzés szerint, hogy az ellenzéknek jelenleg számottevően több a magát biztosnak mondó szavazója, mint a Fidesznek.

Mint írják, az ellenzék eredményét befolyásolhatja két kisebb párt nehezen megjósolható szereplése: a Mi Hazánk Mozgalom és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) támogatottsága is a parlamentbe jutási küszöb körül mozog.

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Márki-Zay Péterrel, Chikán Attilával és Enyedi Ildikóval! Dobrev Klára vagy Márki-Zay Péter? Kire szavaztak a közélet ismert arcai? Milliókat érnek Szijjártó helikopterezései, de egy fillért sem fizet érte! Keresse a friss Magyar Hangot, Budai Hang mellékletünkkel!

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt