Jobbik: A kormány adja el a tűzijáték rakétákat

Jobbik: A kormány adja el a tűzijáték rakétákat

Tűzijáték a Duna felett Budapesten a nemzeti ünnepen, 2019. augusztus 20-án (Fotó:
MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Most, hogy ismét zivatarok miatt adott ki figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat, a Jobbik arra kéri a kormányt, hogy „ne húzza tovább ezt a megtartjuk, nem tartjuk meg, elhalasztjuk, majd pedig felmentjük az OMSZ vezetőit bolsevik teleregényt” és adja el a tűzijáték rakétákat. Még azon az áron is, ha bukik rajta valamennyit. – Biztos lenne rá vevő, főleg olyan keleti, illetve harmadik világbeli országok részéről, ahol az állampárt rendszeresen tart költséges és fényes rendezvényeket önmagát ünnepelve  – írták.

Az ellenzéki párt szerint a befolyt összegből ki lehetne fizetni az önkormányzatoknak a háborús veszélyhelyzetre hivatkozással elmaradt közterület-használati díjat és fűteni lehetne néhány száz iskolát télen.

Egyúttal azt is megjegyezték, hogy „éppen akkor akar tűzijátékot durrogtatni a magát nemzetinek valló kormány, amikor a románok 1916-os erdélyi betörésének évfordulója van”.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook oldalán szombaton reggel azt írta az előrejelzésében, hogy sok napsütés és fátyolfelhők mellett főként az ország nyugati felén gomolyfelhők is képződnek, amelyekből a délutáni, esti órákban kiemelten a Dunántúl nyugati részein van esély elszórt záporokra, zivatarokra. Az esti órákban kis eséllyel a Dunántúl keleti felén és a Duna menti területeken is kipattanhat néhány konvektív góc.

 

Címkék: Jobbik, tűzijáték