Kálomista Gábor nem zárja ki, hogy legyen folytatása az ElkXrtuknak

Kálomista Gábor nem zárja ki, hogy legyen folytatása az ElkXrtuknak

Kálomista Gábor (Fotó: Farkas Norbert)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Kizárni semmit sem lehet. (…) a legbrutálisabb október 23-i eseménysor, a lovasroham még nincsen feldolgozva. Ezek jó kiindulópontjai lehetnek az azt követő három évben történt magyarországi eseményeket feldolgozó alkotásnak – erről beszélt az ElkXrtuk kapcsán Kálomista Gábor, a film egyik producere a kormánypárti Origónak adott interjúban. 

Kálomista szerint egyébként a film hamarosan átlépi a százezres nézőszámot, „szóval azt gondolom, hogy ez egy egyértelmű sikertörténet”. Arra is kitért, hogy a szokásos arányoktól eltérően vidéken egyre többen nézik a filmet.

Azzal kapcsolatban, hogy a Mediánt vezető Hann Endre sérelmezte azt, ahogy megjelenítették őt a filmben, azt mondta: „Szabad országban élünk, mindenki a független magyar bíróságoknál keresni tudja az igazát”.  Így Kálomista azt ajánlotta, ha Hann szerint őt sérelem érte, indítson polgári pert vagy „tegye a dolgát”.