Karácsony úgy tudja, fideszes ügyvéd venne rá gyanúsítottakat, hogy hamis vallomást tegyenek rá

Karácsony úgy tudja, fideszes ügyvéd venne rá gyanúsítottakat, hogy hamis vallomást tegyenek rá

Karácsony Gergely (Fotó: Karácsony Gergely / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Kitűzte a köztársasági elnök az önkormányzati választásokat, minden bizonnyal nagyobb fokozatba fog kapcsolni az orosz mintájú lejárató kampány – erről írt Karácsony Gergely főpolgármester közösségi oldalán. Úgy fogalmazott, „hírek szerint egy fideszes ügyvéd jár körbe előzetesben ülő gyanúsítottak között, vádalkut ajánlva nekik, ha hamis terhelő vallomást tesznek rám. Előre üzenem mindenkinek, hogy nem fognak eltántorítani” – mondta hozzátéve, ez már a Városháza-ügy kapcsán sem sikerült, amiről lelepleződött a hazugság és manipuláció.

Úgy vélte, 89 nappal a választás előtt „a Fidesznek nincs üzenete, csak hadüzenete Budapestnek. Mondtam előre, ezt a kampányt elsősorban a rogáni lejárató propagandával kell megvívnunk. De Budapest köztársaság, és az is marad!” Az ügyben kerestük a főváros sajtóosztályát, de nem tudtak további részletekkel szolgálni.

Karácsony Gergely nemrég arról beszélt a Magyar Hangnak adott interjújában, az ellenfele nem Vitézy Dávid, hanem Rogán Antal.

Címkék: Karácsony Gergely