Karácsony Gergely: Büszke vagyok az oktatóként töltött évekre a Corvinuson

Karácsony Gergely: Büszke vagyok az oktatóként töltött évekre a Corvinuson

Az inge kapcsán kéri ki a véleményeket a politikus (Forrás: Karácsony Gergely Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Látom, csatasorba állították a közigazgatást, hogy legyen muníció az ellenem folytatott lejáratáshoz, legyen mire elkölteni azt a napi 1,5 milliót – így kommentálta Karácsony Gergely főpolgármester, hogy a kormánypárti Magyar Nemzet arról írt, Karácsony Gergelyt jogszerűtlenül alkalmazta tanársegédként és adjunktusként a Budapesti Corvinus Egyetem korábban az Oktatási Hivatal (OH) vizsgálata szerint. A OH azt kifogásolta, hogy nem volt a politikusnak sem C típusú nyelvvizsgája, sem doktorjelölti jogviszonya. 

Karácsony szombati reakciója szerint egyet sajnál, „hogy a nagy lejárató akciójukkal, aminek én vagyok a célpontja, egyetemet, oktatókat, tanárokat vegzálnak, akiknek semmi közük ahhoz, hogy Orbánék tőlem féltik – helyesen – a hatalmukat”. – Legyen hát világos: büszke vagyok arra a közel 10 évre, amelyet oktatóként töltöttem a Corvinuson, büszke vagyok a tanítványaimra, büszke vagyok a közösen végzett tudományos munkára. És ezt holmi Fidesz-lakájok soha nem fogják tudni elvenni tőlem – zárta bejegyzését.

A Telex az ügy kapcsán felidézte: a főpolgármester egy interjúban azt mondta nekik, a kinevezéshez csak a diplomáját kellett bemutatnia. – A lelkiismeretem teljesen nyugodt, ebben az ügyben és minden más ügyben is – mondta. Nyelvtudásával kapcsolatban pedig arról beszélt, egyetemi lektorátusi nyelvvizsgát szerzett 2000-ben az ELTE idegen nyelvi lektorátusán, akkor az volt a diploma feltétele.

 

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Márki-Zay Péterrel, Chikán Attilával és Enyedi Ildikóval! Dobrev Klára vagy Márki-Zay Péter? Kire szavaztak a közélet ismert arcai? Milliókat érnek Szijjártó helikopterezései, de egy fillért sem fizet érte! Keresse a friss Magyar Hangot, Budai Hang mellékletünkkel!

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt