Karsai Dániel: Nekem úgy tűnt, az elnök urat őszintén megérintette az állapotom

Karsai Dániel: Nekem úgy tűnt, az elnök urat őszintén megérintette az állapotom

Karsai Dániel (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Közösségi oldalán reagált arra Karsai Dániel, hogy mint lapunk elsőként beszámolt róla, szerdán meglátogatta őt otthonában Sulyok Tamás köztársasági elnök. – Nagyon köszönöm, hogy az elnök úr partner volt abban, hogy a találkozónkra nálam kerüljön sor, mert a fizikai állapotom már mást nem tesz lehetővé – kezdte írását.

Mint felidézte, a találkozón ott volt Sulyok egy kolléganője, valamint a testvére, Karsai Péter és az ápolója, Márkovics Ákos Ákos is. – A beszélgetés empatikus légkörben zajlott, nekem úgy tűnt, az elnök urat őszintén megérintette az állapotom. Természetesen az általam a kegyelmi jogkör gyakorlásában kapcsolatos kezdeményezés is szóba került. Én röviden összefoglaltam az álláspontom. Az elnök úr egyelőre érdemben nem reagált, de ígéretet tett, hogy írásban minden érvre kiterjedő választ ad. Az ALS engem türelemre is tanít, úgyhogy türelmesen várom az elnök úr remélhetőleg pozitív válaszát. Jelenleg itt tartunk – zárta posztját.