Kétfarkú Kutya Párt: Elkezdték a lejárató kampányt Kovács Gergő ellen

Kétfarkú Kutya Párt: Elkezdték a lejárató kampányt Kovács Gergő ellen

Kovács Gergely (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A Fidesz egyértelműen belőtte, hogy ki az esélyes polgármesterjelölt Fonti Krisztina ellenében a Hegyvidéken: Kovács Gergő társelnökünk. Rogáni forgatókönyv szerint indult közvéleménykutatás/-formálás a XII. kerületben – jelezte a Magyar Kétfarkú Kutya Párt pénteki közleményében. 

Mint írták, „na, beindult végre a rogáni magasságokat döngető kerületi fideszes telefonos közvélemény-kutatás, ilyen kérdésekkel, mint, hogy:

Szavazna-e olyan jelöltre, aki:
1) feltételezhetően gyerekeknek árult kábítószert
2) saját bevallása szerint jobban keresett drogárulással mint képviselőként
3) elterelésre ítélték drogbirtoklás miatt”.

– Én eddig nem is tudtam, hogy Fonti Krisztina feltételezhetően gyerekeknek árult kábítószert, de mindenképp érdekes – ironizált Kovács Gergő.

Jelen állás szerint egyébként a Hegyvidéken indítana polgármesterjelöltet a Momentum és az LMP is, de az egyelőre még nem dőlt el, hogy lesz-e előválasztás a kerületben.

Frissítés: 

Mint a Momentum lapunknak eljuttatott közleményében tudatta, a XII. kerületben a Momentum jelöltjét, Farkas Csabát is lejáratják. Farkas Csaba kapcsolódó bejegyzését ITT találják, szerinte gyanús „közvéleménykutatást” végeznek „valakik” a XII. kerületben, mert a kérdések színvonala még a Nemzeti Konzultációt is alulmúlja, a valódi szándék pedig egyértelmű: besározni a kerületi ellenzéki jelölteket.