Kitüntették tanári munkájáért a Donáth Anna édesanyjának abortuszáról fantáziáló Ungváry Zsoltot

Kitüntették tanári munkájáért a Donáth Anna édesanyjának abortuszáról fantáziáló Ungváry Zsoltot

Kitüntetik a Donáth Anna édesanyjának abortuszáról fantáziáló Ungváry Zsoltot (Fotó: Aradszki András / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Egy nappal a hányingerkeltő cikke után már ki is tüntették a propagandistát” – számolt be róla Tompos Márton, a Momentum elnöke közösségi oldalán pénteken. Emlékeztetett: egy Ungváry Zsolt nevű szerző a kormánypárti Demokrata hasábjain arról fantáziált, hogy Donáth Anna édesanyja inkább az abortuszt választotta, és ennek köszönhetően Magyarország 2024-ben sikeres olimpiát rendezhetett. Ungváry tanárként is dolgozik, ebben a minőségében tüntették ki. 

Tompos szerint Lengyel Péter érdi kollégája szólt neki, hogy „ez a nyomorult másnap már meg is kapta a Belügy elismerő oklevelét. Ugyanis Aradszki András, a térség kormánypárti parlamenti képviselője szerint az állam és jómaga is „nagyra értékeli a pedagógusok munkáját”.


A Momentum elnöke szerint úgy néz ki, hogy ha valaki „egy sz*rházi propagandista, akkor megkapja a tanári elismerést, ha meg mondjuk kiáll az elvei mellett – lásd: Madách igazgatója – annak felmentés a jutalma. Egyébként meg folytasd a kitüntetett sort: Bayer Zsolt, jászberényi karateedző, bicskei pedofil igazgató, Ungváry Zsolt...”

Címkék: Ungváry Zsolt