„Könyörögni fogsz” – Ezt írta egy fideszes polgármester Hadházy Ákosnak

„Könyörögni fogsz” – Ezt írta egy fideszes polgármester Hadházy Ákosnak

Hadházy Ákos (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Biztos legyél benne, hogy találkozunk még. A család az mindenhol tabu, csak nálad nem. Könyörögni fogsz.” – ezt az üzenetet küldte Pétervására fideszes polgármestere Hadházy Ákosnak. A független parlamenti képviselő korábban a városvezető kapcsán több posztot is közzétett már.

– Először azt hittem, ez egy vicc, de meglepődve láttam, hogy valóban az ő oldaláról érkezett az üzenet – ezt írta Hadházy Ákos, amikor nyilvánosságra hozta a fideszes polgármestertől kapott üzenetet. Mint hozzátette, nagyon sok politikusról mondott már nekik kellemetlen dolgokat, de ő az első, aki nyíltan megfenyegette. – Igazság szerint Rogán Antal eszement lejárató kampányai után nem tudom, mit tud még csinálni velem. Megver? Megcsiklandozza a talpam? Titokban sót csempész a teámba? – fejtegette.

Hadházy Ákos ezután felsorolt számos dolgot, amiről korábban posztolt. Így azt, hogy a polgármester 50 milliós uniós támogatásból épített „falusi szálláshelyet”, ahol egyébként a parlamenti képviselő ott is találta a városvezetőt. Eged István akkor azt állította, hogy azért nem dolgozik hétköznap munkaidőben, mert betegszabadságon van, egyébként pedig a vendégeket várva takarítja az épületet. Erről az esetről videó is készült. De Hadházy Ákos posztolt arról is, hogy a helyi horgásztó a feleségéé, és arra a területre épített a horgászegyesület egy kétemeletes „információs pontot”, a fia pedig a város hulladékszállító cégét vezeti. – Természetesen nem félek tőle, akkor sem, ha komolyan gondolja akár a fizikai retorziót is – írta a politikus, hozzátéve, hogy inkább megnéz néhány városi projektet is.